За 28 години в строителния бранш, едно от основните неща които разбрахме, е че без екип, дори и перфектно планираните начинания са нищо. През годините, някои от колегите решиха да продължат напред без нас. Други са наши служители от десет – петнадесет години. Сега сме намерили перфектната среда по между си.  За нас е изключително важно, че през времето този екип устоя на бурите и посреща предизвикателствата на днешния и утрешен ден!
Основното доказателство за горепосоченото е факта, че на 15.10.2007 получихме сертификат ISO 9001 : 2000 за качество - сфера: „Управлението на строителство на нови сгради и основни ремонти”. Контролирайки всички процеси, от закупуването на материалите, през влагането им от колегите на строителната площадка, до даването на ключа на клиента, ние се стремим към първокласно качество и удовлетвореност на клиента. През 2009 г. се сдобихме и с други два сертификата: - „ISO 14001:2004” с обхват на сертификата „Строителство на сгради и основен ремонт на сгради” и „OHSAS 18001:2007” с обхват на сертификата „Строителство на сгради и основен ремонт на сгради”, а през 2010 г. - ISO 9001 : 2008 за качество - сфера: „Реставрация и реконструкция на сгради – паметници на културата, от местно и национално значение”!
Този труд е непосилен за един или двама души, ето защо група хора, устремени към една крайно цел вършат чудеса. Изпълнените от нас сгради са  пример за това как архитекти и строители, ръка за ръка, могат да създават онези така желани уют, спокойствие и удобство на дома и същевременно да възпитават естетическо чувство, хармония и красота.Екипът ни е нашето най – голямо богатство.
120

Завършени проекти

2200

Продадени имоти

2100

Доволни клиенти

17

Спечелени награди